Animale Celeste Stefano Antonucci 0.75l
Kód: I9800715Dárek zdarma
Při nákupu nad 3000 Kč
Doprava po celé ČR
pečlivě zabaleno
Detailní popis produktu
Santa Barbara vzdává hold Itálii, tradici a těm, které uctívají. Historie tohoto místa sahá až do 6. století, kdy Senigallia byla byzantským městem a v nedaleké vesnici byla zřízena lombardská (a tedy „barbarská") základna. V této vsi jménem Barbara se dodnes vinařství nachází, a má tu čest být umístěno přímo ve starém klášteře. Vášeň, smíšená s úctou k zemi a odhodláním inovovat, jsou základy, na kterých stavěli vinařství. Každá sklizeň je důležitým testem vín a vinic. Rok co rok se zaměřují na zlepšování úrovně hroznů, respektování tradic a historie půdy, a přesto používají nové koncepty pro pěstování vinné révy vždy posedlí zaměřením na zdraví rostlin. Sklep je vybaven moderním zařízením, pro posílení podstaty čerstvě sklizených hroznů. Používají pouze ocelové kádě, všechny s řízenou teplotou. Sklepy se nachází ve starém klášteře a byl vždy používán i pro kvašení vína. Díky stálým teplotám a vlhkosti má tato místnost přirozené klima, které je ideální pro zrání a stárnutí vína. Vybrali klášter jako ideální místo pro stárnutí vín v klasických francouzských 225l i 450l. Vinice jsou staré mezi 25 a 40 lety a pokrývají plochu 45 ha půdy táhnoucí se od kopců obce Barbara, přes Serra de Conti, Montecarotto, Arcevia až po Morro D'Alba a Cupramontana. Specifičnost těchto oblastí spočívá v jílovitých a vodou bohatých půdách, které pokrývají pás země ohraničený Jaderským mořem na východ a Apeniny na západ. Práce na půdě, která začíná v lednu a trvá až do října, se provádí ručně pod pozorným vedením renomovaných techniků. Vinařství mělo od začátku své činnosti dva cíle: oživit domácí odrůdy révy, Verdicchio dei Castelli di Jesi, Montepulciano a Lacrima di Morro d'Alba, aby vytvořila vína přitažlivá k mezinárodnímu vkusu, která byla originální a měla skvělý charakter. Alergeny: Stejně jako všechna vína, může i toto víno obsahovat Oxid siřičitý (SO2), siřičitany.Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.