Garanci dodání do Vánoc 🎄 poskytujeme pouze na miniatury v našem sortimentu.

Campari Bitter Art tuba 0.7l

Kód: 01034
439 Kč
Skladem (5 ks)

Detailní informace

Dárek zdarma
Dárek zdarma
Při nákupu nad 3000 Kč
Do 2 dní po celé ČR
Doprava po celé ČR
pečlivě zabaleno

Detailní popis produktu

Campari je moderní klasika. Původní receptura z roku 1860, která pochází z Novary, zůstala beze změny a je základem několika celosvětově proslulých alkoholických koktejlů. Díky své charakteristické barvě, vůni a chuti bylo Campari vždy symbolem vášně - vášně, která se projevuje v podobě svůdnosti, smyslnosti a hříšnosti. Právě tyto hodnoty proslavily značku Campari po celém světě. Campari je alkoholický aperitiv, který se připravuje louhováním hořkých bylin, aromatických rostlin a ovoce ve směsi alkoholu a vody. Campari v dárkové tubě.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

V roce 1860 bylo založeno Campari v malé italské obci Novara. Gaspare Campari experimentoval a vytvořil nový nápoj s unikátní hořkou chutí a tajnou recepturou. Po sedmi letech se Gaspare přestěhoval do Milána a otevřel Caffé Campari, které se stalo úspěšným aperitivem a nedílnou součástí milánské společenské scény. Jeho syn Davide Campari převzal vedení společnosti a v roce 1904 otevřel výrobní závod v Sesto San Giovanni. Campari je distribuováno ve více než 190 zemích.

Campari je tradiční kulturní ikonou s dlouhodobou spoluprací s umělci. Výtvarníci jako Ugo Mochi, Hohenstein, Dudovich a Leonetto Cappiello přispěli k formování značky. V roce 2010 byla otevřena Galerie Campari, kde je historie značky vyjádřena moderním uměním.

Campari má unikátní okouzlující chuť vytvořenou z hořkých bylin, aromatických rostlin a ovoce. Původní receptura je pečlivě střežena a dodává Campari jedinečnou chuť a sytě červenou barvu.

Campari je nedílnou součástí globální barové scény, používá se jako základ pro legendární koktejly. Zároveň je symbolem elegance a kulturním fenoménem spojeným s aperitivem. Hořká chuť, alkohol, bublinky a cukr v nápoji přispívají k vytvoření správné chuti a prvnímu kroku k opravdovému požitku.