Garanci dodání do Vánoc 🎄 poskytujeme pouze na miniatury v našem sortimentu.

Campari Bitter edition 2022 0.7l

Kód: 01035
439 Kč
Skladem (5 ks)

Detailní informace

Dárek zdarma
Dárek zdarma
Při nákupu nad 3000 Kč
Do 2 dní po celé ČR
Doprava po celé ČR
pečlivě zabaleno

Detailní popis produktu

Ani bitter, ani likér... prostě Campari. Právem se říká, že bez Campari není bar. Dobře se hodí do jednoduchých míchaných nápojů, jako jsou Campari Orange a Campari & Tonic, jimž propůjčuje rafinovanou chuť. Kromě toho je základem celé řady proslulých klasických koktejlů, jako jsou Negroni a Americano. Recepturu vymyslel Gaspare Campari již v roce 1860 a Campari brzy získalo věhlas jako nedílná součást aperitivo momentu, kdy jsou tradiční drinky z Campari podávány s malými porcemi kvalitních jednoduchých jídel. Dárkové balení v plechové tubě.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

V roce 1860 bylo založeno Campari v malé italské obci Novara. Gaspare Campari experimentoval a vytvořil nový nápoj s unikátní hořkou chutí a tajnou recepturou. Po sedmi letech se Gaspare přestěhoval do Milána a otevřel Caffé Campari, které se stalo úspěšným aperitivem a nedílnou součástí milánské společenské scény. Jeho syn Davide Campari převzal vedení společnosti a v roce 1904 otevřel výrobní závod v Sesto San Giovanni. Campari je distribuováno ve více než 190 zemích.

Campari je tradiční kulturní ikonou s dlouhodobou spoluprací s umělci. Výtvarníci jako Ugo Mochi, Hohenstein, Dudovich a Leonetto Cappiello přispěli k formování značky. V roce 2010 byla otevřena Galerie Campari, kde je historie značky vyjádřena moderním uměním.

Campari má unikátní okouzlující chuť vytvořenou z hořkých bylin, aromatických rostlin a ovoce. Původní receptura je pečlivě střežena a dodává Campari jedinečnou chuť a sytě červenou barvu.

Campari je nedílnou součástí globální barové scény, používá se jako základ pro legendární koktejly. Zároveň je symbolem elegance a kulturním fenoménem spojeným s aperitivem. Hořká chuť, alkohol, bublinky a cukr v nápoji přispívají k vytvoření správné chuti a prvnímu kroku k opravdovému požitku.