Campari Negroni Koktejl RTE 26,0% 0,5 l
Kód: WH-3142Detailní popis produktu
Legendární koktejl Negroni v „ready to enjoy“ podobě. Koktejl Negroni vznikl v roce 1919 jako jeden z prvních twistů na italskou klasiku Americano a jeho popularita se v Itálii velmi rychle rozšířila. Dnes je to dle 100 nejlepších barů světa nejprodávanější koktejl vůbec (Drinks International).
Součástí jsou tři ingredience ve stejném poměru: jeden díl Campari, jeden díl červeného vermutu a jeden díl London Dry ginu. Díky Campari Negroni RTE si jej nyní můžete vychutnat ještě snadněji.
Podávání je velmi rychlé a jednoduché: naplňte sklenici ledem, nalijte Campari Negroni RTE, ozdobte plátkem pomeranče a vychutnejte si nezaměnitelnou chuť tohoto legendárního koktejlu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Likéry |
---|---|
ZEMĚ: | Itálie |
OBJEM: | 0,5 l |
% ALKOHOLU: | 26 % |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
V roce 1860 bylo založeno Campari v malé italské obci Novara. Gaspare Campari experimentoval a vytvořil nový nápoj s unikátní hořkou chutí a tajnou recepturou. Po sedmi letech se Gaspare přestěhoval do Milána a otevřel Caffé Campari, které se stalo úspěšným aperitivem a nedílnou součástí milánské společenské scény. Jeho syn Davide Campari převzal vedení společnosti a v roce 1904 otevřel výrobní závod v Sesto San Giovanni. Campari je distribuováno ve více než 190 zemích.
Campari je tradiční kulturní ikonou s dlouhodobou spoluprací s umělci. Výtvarníci jako Ugo Mochi, Hohenstein, Dudovich a Leonetto Cappiello přispěli k formování značky. V roce 2010 byla otevřena Galerie Campari, kde je historie značky vyjádřena moderním uměním.
Campari má unikátní okouzlující chuť vytvořenou z hořkých bylin, aromatických rostlin a ovoce. Původní receptura je pečlivě střežena a dodává Campari jedinečnou chuť a sytě červenou barvu.
Campari je nedílnou součástí globální barové scény, používá se jako základ pro legendární koktejly. Zároveň je symbolem elegance a kulturním fenoménem spojeným s aperitivem. Hořká chuť, alkohol, bublinky a cukr v nápoji přispívají k vytvoření správné chuti a prvnímu kroku k opravdovému požitku.