Chateau Grand Jean rouge Reserve Superieur 0.75l
Kód: F9000316Dárek zdarma
Při nákupu nad 3000 Kč
Doprava po celé ČR
pečlivě zabaleno
Detailní popis produktu
Hrozny byly sklizeny v optimální zralosti. V zájmu zachování specifičnosti každé odrůdy a jejich terroir, vatting se provádí odděleně. Pak je tu první studená macerace za účelem získání aroma ovoce. Poté, tam je první dlouhá tradiční čas vatting v tepelně upravených nádržích, tento kvašení a macerace poslední mezi 18 a 25 dnů s teplotou 28 ° C. Konečný macerace trvá 4 dny s průměrnou teplotou 33 ° C, aby se dát dobré tělo a dělat dobře strukturované víno??. Posledním krokem je jablečno-mléčné kvašení na změkčení vín. Tmavě červená barva. Vůně červeného ovoce jako černý rybíz, jahody. Ovocná chuť s tóny ovoce a vanilky, dobře vyvážené. Víno doporučujeme k červeným masům, smetanovým i pikantním omáčkám a sýrům. Alergeny: Stejně jako všechna vína, může i toto víno obsahovat Oxid siřičitý (SO2), siřičitany.Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.