

Detailní popis produktu
prémiový bílý agricole rum vyrobený přímo ze šťávy cukrové třtiny na Martiniku. A to pouze a jen z cukrové třtiny odrůdy CANNE BLEUE (modrá cukrová třtina), která je považována za nejchutnější cukrovou třtinu vůbec. Clément Canne Bleue spočívá v nerezovém kádě po dobu pouhých šesti měsíců a pomalu a postupně se snižuje její obsah alkoholu pomocí destilované vulkanické vody, která vytváří pozoruhodnou dobře integrovanou strukturu a plný charakter a chuť jenž dělá tento rum jedinečným na světě. Jasná vůně a chuť čerstvého ovoce, práškového cukru, okurek, květů a přesto suchým středně plným tělem s dlouhým minerálním závěrem s mírným pepřem, sladkým krémem a mastkem.Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Palírna Clément na Martiniku - vrchol rumového řemesla
Palírna Clément na Martiniku je jednou z nejuznávanějších a nejprestižnějších rumových palíren na světě. Založena byla v roce 1887 rodinou Clément a až do roku 1986 byla rodinnou palírnou, kdy se stala součástí skupiny Barnard Hayot. Palírna se nachází na jihozápadním pobřeží Martiniku, obklopena 160 hektary cukrové třtiny. Rum Clément je vyráběn z cukrové třtiny pěstované na místě, což umožňuje pečlivou kontrolu procesu výroby rumu od začátku až do konce. Dnes patří značka Clément k nejprestižnějším palírnám rumu typu agricole v Karibiku i po celém světě.