Don Papa Baroko Eliška Podzimková 0.7l

Kód: RU024839
Detailní informace
Položka byla vyprodána…
1 210 Kč
Momentálně nedostupné

Dárek zdarma
Dárek zdarma
Při nákupu nad 3000 Kč
Do 2 dní po celé ČR
Doprava po celé ČR
pečlivě zabaleno

Detailní popis produktu

Značka Don Papa je známá osobitým výtvarný pojením etiket a tub svých rumů. V roce 2022 značka odstartovala spolupráci s naší místní uměleckou scénou. Eliška Podzimková se stala vůbec první českou umělkyní, jejíž dílo se objevilo na limitované art edici této filipínské značky. Tato spolupráce je unikátní a současně první svého druhu, neboť na tubu přináší rozšířenou realitu (AR). Díky aplikaci Artivive se objekty na tubě rozpohybují a přenesou diváka do filipínské džungle. Eliška Podzimková je kreativní multimediální výtvarnice, jejíž jedinečný vtip, smysl pro design a technické dovednosti ji vynesly mezinárodní reputaci průkopnické animátorky. Svou neobvyklou techniku, která spojuje živé akční fotografie a videa s poutavou ručně kreslenou animací, využívá v krátkých filmech, hudebních videích a fotografických a dalších projektech. Autorčina inspirace k dílu Cukrový ostrov (Sugar Island) vzešla z jejího putování ostrovem Sugarlandia, jak místní obyvatelé přezdívají ostrovu Negros ve filipínském souostroví.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Značka Don Papa se vyznačuje sladkými prémiovými rumy vyrobenými z cukrové třtiny pěstované na Filipínách - konkrétně na ostrově Negros Occidental. Značka se snaží o vytváření unikátních a inovativních produktů, které přinášejí nejen vynikající chuťové zážitky, ale také zdůrazňují kulturní a historické bohatství Filipín.

Don Papa rum - pozadí, sopka

Název Don Papa, což v překladu znamená "pantáta", patří mezi relativně nové značky, které se na trhu objevily až v roce 2012. Kromě svého uměleckého designu nabízí tyto rumy také vynikající chuť. Ostrov Negros, nacházející se na úpatí sopky Mt. Kanlaon, nabízí díky svým klimatickým a geografickým podmínkám ideální prostředí pro pěstování cukrové třtiny. Tato třtina má díky vulkanické půdě bohaté na živiny specifickou sladkou chuť.