Garanci dodání do Vánoc 🎄 poskytujeme pouze na miniatury v našem sortimentu.

Fassbind Eierkirsch 15,0% 0,7 l

Kód: WH-4020
Láhev
Značka: Fassbind
690 Kč 985,71 Kč / 1 l
Skladem (>5 ks)

Detailní informace

Dárek zdarma
Dárek zdarma
Při nákupu nad 3000 Kč
Do 2 dní po celé ČR
Doprava po celé ČR
pečlivě zabaleno

Detailní popis produktu

Již v 17. století vyráběli domorodí obyvatelé Amazonie alkoholický nápoj z avokáda, třtinového cukru a rumu, tzv. „abacate“. Tento likér byl velmi oblíbený i u evropských obchodníků, ale v té době nebylo možné jej v Evropě vyrábět z avokáda, proto se místo něj používala vejce. Tak vznikl vaječný likér, který je velmi oblíbený zejména o Vánocích a Velikonocích. Eierkirsch vzniká z vybraného švýcarského třešňového destilátu Fassbind Kirsch a švýcarských vajec z volného chovu. Aroma: tóny vanilky, třešňového dřeva Umburana, třešňových bonbonů a delikátních sušenek s vůní mandlí a čerstvého sena. Chuť: tóny třešňového koláče, velmi krémová chuť s tóny mandlí, dřeva Umburana, skořice a příjemnou sladkostí. Závěr: příjemný, jemný závěr s jemným aroma třešňového koláče. Před použitím dobře protřepejte a podávejte vychlazený. Likér chutná nejlépe čistý, na ledu nebo smíchaný s pomerančovým džusem. Vynikající je také v dezertech, pohárech, sladkém pečivu, krémech či zmrzlinách.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

FASSBIND OVOCNÉ DESTILÁTY

Destiláty z ovoce Fassbind Švýcarské ovocné destiláty značky Fassbind se řadí k absolutní špičce mezi světovými lihovinami. Produkují se dle tradičního rodinného postupu z vysoce selektovaného ovoce pěstovaného ve Švýcarsku. Speciálně destilát z hrušek Fassbind Eau de Vie Williams se vyrábí pouze z plně zralých, intenzivně žlutých a bohatě šťavnatých hrušek. Silový profil ovocných destilátů Fassbind je výrazný, s alkoholovým obsahem často přesahujícím 50 %. K dosažení sladší chuti se u Fassbind přidávají ovocné likéry nebo se ponechává ovoce macerovat přímo v lihu. Sortiment zahrnuje také lihoviny, které prochází procesem zrání po dobu 10 až 18 měsíců, přičemž velkou oblibu si získaly destiláty z meruněk, třešní, švestek a hrušek.