Foursquare 2007 0,04l 59%

Kód: 785
Miniatura
Značka: Foursquare
299 Kč 7 475 Kč / 1 l
Skladem (>5 ks)
  • Rum
  • Barbados
  • 2007
  • Legend

Detailní informace

Dárek zdarma
Dárek zdarma
Při nákupu nad 3000 Kč
Do 2 dní po celé ČR
Doprava po celé ČR
pečlivě zabaleno

Detailní popis produktu

Výrobce: Foursquare

Země: Barbados

Obsah alkoholu: 59%

Způsob destilace: Column still & Pot still 

Doba zrání: 12 let

Sudy: Ex-bourbon cask

Počet lahví: 27000

Popis: Single Blended Rum z Barbadosu, zrající 12 let v kombinaci jednou, dvakrát a třikrát plněných bourbon sudech. Destilovaný v roce 2007 a lahvového v roce 2019 v cask strength 59%.

Chuťový profil: 

Vůně: Měkká a jemná, lehčí, jemné dřevo, svěžest, hořká čokoláda, jen nasládlá, gumové bonbony, sladké koření, kakao.

Chuť: Jemná a plná, šťavnatá, med, hodně ovoce, sladká ovocná svíravost a pikantní citrusy, kakao a dřevo.

Dozvuk: Málo sladký, pikantní a ovocný, gumové bonbony, rozinky, výrazné citrusy, lehce žvýkačka.

Zajímavost: Foursquare 2007 je ročníková edice Foursquare pro rok 2019. Jedná se o dvanáctiletý rum ze sudů po bourbonu a bylo vyrobeno přibližně 27 000 lahví. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Rum miniatury
DRUH: Single blended rum
ZEMĚ: Barbados
DOBA ZRÁNÍ: 12 YO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
13x
4
4x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Richard Seal, master blender, je jedním z nejlepších odborníků na rum, jakému svět může nabídnout. Spolu s Lucou Garganem z firmy Velier vytvořili inovativní klasifikační systém rumů, který odhaluje mnoho informací o jejich původu. Richard se také vynasnažuje bojovat proti marketingovým klamům, jako je přidávání cukru, aroma nebo zavádějící informace o stáří a výrobě rumu. Místo toho se snaží vzdělávat spotřebitele a nadšence o procesech destilace, skladování a stárnutí rumu.

R. L. Seale & Company, značka založená roku 1920, je již ve čtvrté generaci vlastněna rodinou Seal, kterou v současnosti reprezentují sir David Seale a jeho syn Richard. V roce 1995 převzali opuštěný cukrovar, který po renovaci a instalaci nových destilačních kolon pro produkci rumu začali využívat v roce 1996.