
Dárek zdarma
Při nákupu nad 3000 Kč

Doprava po celé ČR
pečlivě zabaleno
Detailní popis produktu
Láska Američanů k pálivé omáčce, a konkrétně tabasco pepři, lze ve skutečnosti vysledovat až do Louisiany během 18. století . Snoubení francouzské, africké, indiánské a španělské kultury vedlo k jedinečnému jídlu, které se všechny vyznačuje trochou tepla. Díky teplému klimatu státu mohl každý chudý člověk snadno pěstovat feferonky na svém pozemku. V roce 1868 tak vstupuje Edmund McIlhenney, vynálezce omáčky Tabasco, stejné omáčky, kterou dnes vidíme na pultech obchodů s potravinami, a stále používá stejný poměr pepře a octa, jaký používají od prvního dne.Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.