Paranubes 0,04l 54%
Kód: 1502Související produkty
Detailní popis produktu
Obsah alkoholu: 54%
Cukernatost: 0g
Popis: Hornatý region Oaxaca, domov původních obyvatel Mexika. Výška 1-2 tisíce m n. m. Tradiční pěstitelství cukrové třtiny, kávy a ovoce. A rum, jenž vzniká přirozenou fermentací z organicky pěstované cukrové třtiny. Paranubes, lokálně známý jako aguardiente de caña, je rum pocházející z nedotčené přírody.
Paranubes Rum je výtečný nápoj, který v sobě zachycuje nejen čistou chuť vstupní suroviny, ale také atmosféru místa původu. Nechte se přenést do mlžných lesů v horách Sierra Mazateca v mexické Oaxace. Paranubes je tradičně vyráběný a přirozeně fermentovaný rum průzračné barvy s odvážnou chutí.
Cukrová třtina pro Paranubes Rum roste v hornatém regionu Oaxaca, domově původních obyvatel Mexika. Oblast je známá produkcí kávy a ovoce, jako je mango nebo papája. Cukrová třtina se pěstuje v nadmořské výšce mezi 1100 a 1800 metry. Cukrová třtina, která je v této oblasti pozůstatkem dříve významné mexické produkce cukru, je organicky pěstována ve čtyřech různých variantách. Sklizená třtina je ještě ten samý den vylisována a následně ponechána přirozené fermentaci – bez přidání kvasinek nebo vody.
Paranubes Rum vzniká přirozenou fermentací čerstvé šťávy z lokální cukrové třtiny, která roste na farmě Jose Luise Carrery, a to bez použití pesticidů nebo hnojiv. Po přirozené fermentaci přichází destilace. Výsledný nevyzrálý rum bez přidané vody je ručně lahvovaný. Výborný je i na ledu, ale nejlépe vynikne v koktejlech.
Degustační poznámky:
Vůně: Olivy, sůl, uzené maso, zelenina a vegetace.
Chuť: Nasládlá, hrubá a suchá, pomeranče, mandarinky, olivy i s lákem.
Dozvuk: Olivy s lákem, vegetace, pendrek a větrovost, technická šťavnatost.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Rum miniatury |
---|---|
DRUH: | Single Modernist Rum |
ZEMĚ: | Mexiko |
DOBA ZRÁNÍ: | NAS (Bez udání věku) |
Affillink: | https://www.dramroom.cz/rum/paranubes-0-7l |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Paranubes je jedinečná značka pocházející z odlehlé oblasti na severu hornatého regionu Oaxaca, kde se vyrábí z čerstvé šťávy cukrové třtiny prostřednictvím tradičních metod rodinné tradice představované José Luísem Carrerou, představitelem třetí generace. Oaxaca je významnou oblastí pro pěstování cukrové třtiny, kávy a různého ovoce, včetně mango a papáje, a Paranubes vzniká z organicky pěstované cukrové třtiny, jejíž šťáva prochází přirozenou fermentací. Pro výrobu se používají pečlivě vybrané odrůdy cukrové třtiny, pěstované v nadmořské výšce mezi 1100 až 1800 metry, což dodává Paranubes jedinečnou chuťovou rozměrnost.