Paranubes Anejo - New Oak Barrel OAXACA 0,04l 53,8%
Kód: 2030Související produkty
Detailní popis produktu
Obsah alkoholu: 53,8%
Cukernatost: 0g
Detail: Paranubes Añejo New Oak Barrel je rum z čisté třtinové šťávy, který vyrábí José Luís Carrera, třetí generace rodinné tradice, v odlehlé oblasti Sierra Mazateca v severní Oaxace. Cukrová třtina pro Paranubes roste v hornatém regionu Oaxaca, domově původních obyvatel Mexika. Oblast je známá produkcí kávy a ovoce, jako je mango nebo papája.
Popis: Rum Paranubes vzniká přirozenou fermentací čerstvé šťávy z lokální cukrové třtiny, která roste na farmě José Luíse Carrery, a to bez použití pesticidů nebo hnojiv. Po přirozené fermentaci přichází destilace. Výsledný nevyzrálý rum bez přidané vody je ručně lahvovaný.
Chuťově bohatý Paranubes Blanco je základem stařené verze, která zrála v New American Oak sudech 18 měsíců. Rum se lahvuje o síle 53,8 %.
Na našem trhu bude k dispozici zhruba 420 láhví od této šarže.
Hornatý region Oaxaca, domov původních obyvatel Mexika. Výška 1-2 tisíce m n. m. Tradiční pěstitelství cukrové třtiny, kávy a ovoce. A rum, jenž vzniká přirozenou fermentací z organicky pěstované cukrové třtiny. Paranubes, lokálně známý jako aguardiente de caña, je rum pocházející z nedotčené přírody.
Degustační poznámky:
Díky zrání v tropickém klimatu Río Tuerto v Oaxace si tento rum zachovává zemitou sladkost a slanost, kterou známe z klasického rumu Paranubes Blanco. K tomu se přidávají výrazné tóny vanilky, kakaa, tabáku a jemná dřevitost, která se do rumu promítla působením sudu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Rum miniatury |
---|---|
DRUH: | Single Modernist Rum |
ZEMĚ: | Mexiko |
DOBA ZRÁNÍ: | 2-5 YO |
Affillink: | https://www.dramroom.cz/rum/paranubes-a--ejo-new-oak-barrel-0-7l/ |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Paranubes je jedinečná značka pocházející z odlehlé oblasti na severu hornatého regionu Oaxaca, kde se vyrábí z čerstvé šťávy cukrové třtiny prostřednictvím tradičních metod rodinné tradice představované José Luísem Carrerou, představitelem třetí generace. Oaxaca je významnou oblastí pro pěstování cukrové třtiny, kávy a různého ovoce, včetně mango a papáje, a Paranubes vzniká z organicky pěstované cukrové třtiny, jejíž šťáva prochází přirozenou fermentací. Pro výrobu se používají pečlivě vybrané odrůdy cukrové třtiny, pěstované v nadmořské výšce mezi 1100 až 1800 metry, což dodává Paranubes jedinečnou chuťovou rozměrnost.