Prestige des Sacres Cuvee 30&3 0.75l

Kód: CHAM0320
1 899 Kč
Skladem (5 ks)

Detailní informace

Dárek zdarma
Dárek zdarma
Při nákupu nad 3000 Kč
Do 2 dní po celé ČR
Doprava po celé ČR
pečlivě zabaleno

Detailní popis produktu

Barva: Cuvée 30&3 má jasnou a poměrně hustou, světle zlatou barvu s hlubokými citronově žlutými odstíny Je oživeno jemnými zářivými bublinkami, které tvoří perzistentní límec pěny Vizuální vjem předznamenává svěží, komplexní květinovost vína Vůně: je květinová a pečivová jako potěšující jsou vůně akácie, zimolezu, jasmínu a kdoule, které ustupují máslovějším tónům marcipánového pečiva zvýrazněným exotickým jemným aroma madagaskarské vanilky Provzdušnění umožňuje vyniknout ovocnějším tónům připomínajícím růžový grapefruit, mandarinku, hrušku a meruňku Toustové finále je doplněno téměř kořenitějšími tóny kmínu a především černého pepře Kerala. Chuť: je čistá a svěží s hladkým, uklidňujícím perlením. Toto Cuvee se vyznačuje ovocnou, baculatou šťavnatostí podpořenou kyselostí citrónu a bergamotu. Střední patro má převážně písčitou hlinitopísčitou mineralitu, která je elegantní i svůdná. Čas strávený v dubových sudech zvýrazňujě krémovější vzhled, umně konzervovaný velmi nízkým a pečlivým dávkováním, zachovávající svěžest vína Tato snaha o rovnováhu nabízí nádherně svěží, bohaté finále, s provzdušněním zvyšující se vinozitou, což potvrzuje gastronomický potenciál tohoto šampaňského. Návrhy gastronoomie: - Čerstvé foie gras se čtyřmi kořeními. - John Dory s kokosovým olejem, kandovaným zázvorem a zeleným pepřem. - Lískový oříšek zvěřiny, sezónní zelenina a mascarpone. - Telecí filet mignon restovaný s přepuštěným máslem a lanýžovým rizotem. - Nakrájená kachní prsa glazovaná s medem, Époisses omáčka. - Pečený kapoun s omáčkou Albufera. - Farmářský Brie s lanýžovým mascarpone. - Pyrenejské uzeneniny typu Pata Negra. Alergeny: Stejně jako všechna vína, může i toto víno obsahovat Oxid siřičitý (SO2), siřičitany a stopy vajec.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: