

Detailní popis produktu
Paranubes vzniká v odlehlé oblasti na severu hornatého regionu Oaxaca, kde jej z čerstvé šťávy cukrové třtiny vyrábí José Luís Carrera, představitel třetí generace rodinné tradice. Oaxaca je domovem původních obyvatel Mexika a je tradiční oblastí pro pěstování cukrové třtiny, kávy a ovoce, jako je mango a papája. Paranubes vzniká z organicky pěstované cukrové třtiny, jejíž šťáva prochází přirozenou fermentací. Používají se čtyři odrůdy cukrové třtiny pěstované v nadmořské výšce mezi 1100 až 1800 metry. Paranubes Anejo New American Oak zraje po destilaci 18 měsíců v nových sudech z amerického dubu. Zachovává si zemitou sladkost a slanost, kterou se vyznačuje nezrající rum Paranubes, je však doplněna o výrazné tóny vanilky, kakaa, tabáku a jemnou dřevitost.Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Paranubes je jedinečná značka pocházející z odlehlé oblasti na severu hornatého regionu Oaxaca, kde se vyrábí z čerstvé šťávy cukrové třtiny prostřednictvím tradičních metod rodinné tradice představované José Luísem Carrerou, představitelem třetí generace. Oaxaca je významnou oblastí pro pěstování cukrové třtiny, kávy a různého ovoce, včetně mango a papáje, a Paranubes vzniká z organicky pěstované cukrové třtiny, jejíž šťáva prochází přirozenou fermentací. Pro výrobu se používají pečlivě vybrané odrůdy cukrové třtiny, pěstované v nadmořské výšce mezi 1100 až 1800 metry, což dodává Paranubes jedinečnou chuťovou rozměrnost.