

Detailní popis produktu
Nabídněte degustační zážitek s touto krabičkou Ron Zacapa 23 solera doprovázenou 6 zdobenými pivními tácky. Ron Zacapa zraje technikou Solera, která spočívá ve výrobě směsi rumů různého stáří a poté je nechá zrát v několika úrovních sudů, zde americký Bourbon, Sherry a víno Pedro Ximenez. Výsledkem je ochutnávka, která cestuje mezi příchutěmi medu, karamelu, kořeněného dubu a sušeného ovoce.Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Rum Ron Zacapa - "Výroba rumů je jako malování obrazů"
Historie rumů značky Zacapa se datuje až do roku 1976, kdy byla v guatemalském městě Zacapa založena destilerie. Proces výroby rumů začíná na plantážích cukrové třtiny. Plantáže rumů Zacapa Centario se nacházejí v nadmořské výšce 350 m na jihozápadě Guatemaly. Destilerie se pyšní tím, že tyto plantáže jsou pro pěstování cukrové třtiny na nejlepším místě na světě, díky dokonalé kombinaci mikroklimatu, půdy a teploty. Ron Zacapa je jedním z nejoblíbenějších rumů na světě. Vyrábí se z panenského sirupu cukrové třtiny (nikoliv z melasy) a zraje v sudech z bílého dubu v horách Guatemaly způsobem solera.