

Detailní popis produktu
Hruškovica z dubového sudu 40%
Archivní destilát Žufánek stařený v dubovém sudu. Jedná se speciálním způsobem připravený ovocný destilát z hrušek odrůdy Williams, který až do dnešních dní zrál v sudu z francouzského bílého dubu.
Na výrobu jednoho litru hruškovice bylo použito 13 kilogramů hrušek.
Doplňkové parametry

Nezaměnitelná sladká chuť hrušek zrajících v okolí řeky Ohře, potěší jazyk každého milovníka hruškovice.

Hruškovice Williamska té nejvyšší kvality. Jihočeské šikovné ruce vybírají ty nejlepší české hrušně čáslavky a s láskou palí klasickou hruškovou pálenku.

Pálenka z hrušek muškatelek má sladkou chuť s typickou muškátovou kořenitostí. Je svérázná, silná a silně návyková. Stejné charakteristiky platí i pro aroma tohoto ušlechtilého, méně tradičního destilátu.

Hruškovica Žufánek je jemný 45% destilát, vyrobený z hrušek odrůdy Williams. Charakteristické vlastnosti této lahodné odrůdy dodávají destilátu dlouhotrvající hruškovou chuť.
Při výrobě je vybíráno jen to nejkvalitnější ovoce z moravských ovocných sadů.

Pro kvalitní hruškovici jsou velmi pečlivě vybírány a tříděny vyzrálé hrušky. Využívají se pozdní odrůdy hrušek, protože mají vyšší procento cukrů a také mnohem větší množství aromatických látek.

Hruškovice z odrůdy Williamsova je jedna z nejvyhledávanějších ovocných pálenek. Ve sklepeních starého mlýna při teplotě 15°C kvasí a zraje aromatická a chuťová paráda.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Hruškovica Žufánek je jemný 45% destilát, vyrobený z hrušek odrůdy Williams. Charakteristické vlastnosti této lahodné odrůdy dodávají destilátu dlouhotrvající hruškovou chuť.
Při výrobě je vybíráno jen to nejkvalitnější ovoce z moravských ovocných sadů.

Říká se, že pod komínem chutná pivo nejlépe. Hrušky na tuto hruškovici rostou vlastně pod kotlem pálenice a pro pálenku zjevně platí to samé, co pro pivo :-).

- Rum
- Guyana
- 11 let
- 250 lahví

Hruškový destilát vypálený 100 % z odrůdy Děkanka Roberova. Oproti v ČR typickým čáslavkám se jedná o menší plody hrušek, kterých bylo na 1 láhev třeba 6,4 kg.